Skip to main content

 

OKT
27

Wij zijn begonnen met het verbouwen van een vrijstaande woning in Tilburg. Het bestaande pand wordt binnen gesloopt en opnieuw opgebouwd. Er komen ook 2stuks aanbouwen aan. Hieronder een impressie. 

OKT
04

Bouwbedrijf van Gijsel is op dit moment een nieuwbouw woning aan het realiseren in Nieuwkuijk. Hieronder een impressie: 

APR
17

Bouwbedrijf van Gijsel is een vrijstaande woning aan het verbouwen in Berkel-Enschot. Hieronder een impressie.

APR
17

 Bouwbedrijf van Gijsel is begonnen met de sloopwerken van een boerderij in Esbeek. Het gevelmetselwerk van de voorgevel, rechterzijgevel en linkerzijgevel blijft intact, de rest wordt gesloopt en nieuw opgebouwd. Hieronder een impressie.

JAN
30

Bouwbedrijf van Gijsel is een verbouwing met nieuwe aanbouw aan het realiseren in Hilvarenbeek. De woning wordt compleet gestript en weer helemaal opnieuw opgebouwd!. Hieronder een impressie:

JULI
28

Bouwbedrijf van Gijsel is een nieuwbouw woonhuis aan het realiseren in Diessen. Hieronder een aantal foto's van de nieuwbouw! 

NOV
02

 Bouwbedrijf van Gijsel is een flinke verbouwing aan het realiseren in Hilvarenbeek. De woning wordt compleet gestript en weer helemaal opnieuw opgebouwd!. Hieronder een impressie:

NOV
02

Bouwbedrijf van Gijsel is een nieuwbouw woonhuis aan het realiseren in Berkel-Enschot. Architect:  Wolfs Architecten te Moergestel. Deze duurzame vrijstaande woning wordt voorzien van een eikenhouten draagconstructie. Hieronder fo...

Lees Meer
NOV
23

Bouwbedrijf van Gijsel is begonnen met het bouwen van een nieuwbouw woonhuis aan de Esbeekseweg 12 te Esbeek. Deze vrij staande woning wordt voorzien van een eikenhouten spantconstructie met een rieten kap. 

AUG
28

 Wij zijn een prachtige woning geheel aan het verbouwen in Lage-Mierde Dit relatief oude pand, maken wij naar de moderne wensen van de klant.

JUNI
07

Bouwbedrijf van Gijsel is een vrijstaande woning met garage aan het realiseren aan de Turkaaweg in Diessen

MRT
23

 Bouwbedrijf van Gijsel is een vrijstaande woning inclusief kelder aan het realiseren te Lage-Mierde

SEPT
12

Bouwbedrijf van Gijsel realiseert een nieuwbouw woning

JULI
11

 Bouwbedrijf van Gijsel is een vrijstaande woning aan het realiseren te Lage-Mierde.

MRT
15

​Wij zijn een prachtige woning geheel aan het verbouwen in Tilburg. Dit relatief oude pand, maken wij naar de moderne wensen van de klant.

JAN
30

​Bouwbedrijf van Gijsel is op dit moment een nieuwbouw woonhuis aan het realiseren in Helvoirt.

JAN
16

​Bouwbedrijf van Gijsel is op dit moment een nieuw buiten zwembad aan het realiseren in Tilburg.

AUG
14

Bouwbedrijf van Gijsel is op dit moment een vrijstaande woning aan het realiseren. De woning wordt gebouwd aan de Streepstraat 1C in Berkel-Enschot.

DEC
06

 Bouwbedrijf van Gijsel is begonnen met het realiseren van een nieuwe woonboerderij. De nieuwbouw boerderij ligt aan de Ansbaldweg in Diessen

OKT
16

Bouwbedrijf van Gijsel is op dit moment een Horeca/bedrijfspand aan het realiseren. Het te realiseren pand ligt aan de Goirlesedijk 2a in Hilvarenbeek. Hier een kleine impressie.